Berget Lewis

Berget Lewis boeken

Wanneer u via Buro Voor Muziek Berget Lewis wilt inhuren, bent u verzekerd van een swingende solo-show of wordt het dak eraf gespeeld met haar eigen top band  en gaat ze terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots. De optredens van Berget Lewis zijn een absolute must have voor ieder bedrijfsfeest, evenement of privéfeest. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Berget Lewis

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Berget Lewis Boeken zangeres inhuren burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Berget Lewis

Het startpunt van Berget Lewis was haar muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch. Van daaruit groeide ze, via vele theater- en concerttours, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Zowel in binnen- als in buitenland maakt ze haar handelskenmerk, haar krachtige volume, al vele jaren waar. Bij Buro voor Muziek kunt u zangeres Berget Lewis boeken.

Dé soulstem van Nederland

De definitieve doorbraak van deze zangeres was het muzikale televisieprogramma ‘Just the two of us’ waar ze samen me haar gelegenheidscollega Edwin Evers de overwinning behaalde. Hierna won ze in 2012 ook nog eens terecht ‘De Beste Zangeres van Nederland’ waar ze zowel op haar concullega’s als de kijkers een onuitwisbare indruk wist te maken. Berget kreeg dan ook vele complimenten waaruit sensationeel, internationale klasse en dé soulstem van Nederland slechts een kleine greep zijn.

Wanneer u via BVM Berget Lewis wilt inhuren, bent u verzekerd van een swingende solo-show of wordt het dak eraf gespeeld met haar eigen top band  en gaat ze terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain.

De optredens van Berget Lewis zijn een absolute must have voor ieder bedrijfsfeest, evenement of privéfeest.

De prijs om Berget Lewis in te huren:

Zangeres Berget Lewis is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten of 60 minuten live met band of 40 minuten akoestisch.Wilt u meer weten over het huren van Berget Lewis? Neem dan contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven