• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Glennis Grace

Glennis Grace boeken
Foto credit: Set Vexy

Meer informatie over Glennis Grace

Glennis Grace boeken? Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) is één van de beste zangeressen van ons land. Ze is snel en betrouwbaar (online) te boeken bij Buro Voor Muziek.

Het ongekende talent van Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston, maar het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. Na haar Russische avontuur zoekt Glennis de samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing wat resulteert in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes.

Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit. De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Ze zingt het prachtige en emotionele nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonje en in no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Daarna wordt ‘Wil je niet nog 1 nacht’ met Edwin Evers ook met een gouden plaat bekroond. Ook mag Glennis Grace vier keer de Buma Stemra award ontvangen voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het tv-programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Zangeres Glennis Grace boeken voor je evenement

Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee. Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat.

In 2019 volgden nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België.  Kortom, alles wat Glennis Grace aanraakt verandert in goud. Waar ze ook komt, ze weet als geen ander de show te stelen. Glennis Grace boeken? Deze bekende top zangeres op jouw evenement? Glennis Grace boeken doe je bij Buro Voor Muziek, wij informeren je graag.

 

Prijscategorie: € 7500,- tot € 10000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Glennis Grace

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  Sfeer
  • Easy Listening
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  • Romantisch
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.