Glennis Grace

Zangeres Glennis Grace boeken voor je feest? Glennis Grace is één van de meest geboekte artiesten van ons land. Ook u kunt Glennis Grace inhuren.  Met haar loepzuivere stem en enthousiaste uitstraling zal ze uw publiek verbijsteren. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van artiest Glennis Grace.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Glennis Grace boeken zangeres burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Glennis Grace

Op 19 juni 1978 werd in Amsterdam Glenda Batta geboren. Op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids?, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis. Hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen. Dit was tijdens zijn concertenreeks in Ahoy! Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in. Ze won zeer overtuigend.

HIT ALWAYS ON MY MIND

Vanaf het prille begin van haar carriere is Glennis benoemd tot absoluut talent. In 2002 scoorde ze in sept 2002 een grote hit met “Always on my mind ”

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival. Ze mocht ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards in 2011 werd Glennis Grace voor de tweede keer op rij uitgeroepen door het Nederlands publiek tot de Beste Zangeres van Nederland!

Glennis is erg blij en vereerd met de prijs en laat weten: “Mede doordat deze Buma NL Award een publieksprijs is, is mijn waardering nog groter! Daarnaast is dit het mooiste compliment dat je kunt krijgen van je fans”

Glennis Grace boeken

Het jaar 2011 kan inmiddels omschreven worden als het „Gouden jaar? voor de zangeres. Naast haar eerste nummer-1 hit met Afscheid, ontving ze uit handen van Carlo & Irene ook een gouden plaat voor de single. Haar album One Night Only is zo goed als Platina en haar nieuwe single Always samen met het prestigieuze Metropole Orkest staat hoog in de charts. Om deze periode mooi af te sluiten heeft Glennis Grace in samenwerking met RTL haar eerste grote solo concerten tijdens Sunday Sessions op 23 oktober in Studio 21 te Hilversum gegeven. Beide concerten waren totaal uitverkocht in 3 dagen tijd !!

De eerste nr I hit in haar lange carriere ” Afscheid “werd met goud bekroond in 2011.
Haar album One Night Only is platina. single “always” een combi met het metropoleorkest scoort eveneens.
Duet met Edwin Evers, een muzikaal uitstapje, eveneens een regelrechte top 10 hit.

In 2014 werd Glennis voor de 4e keer uitgeroepen tot Beste zangeres tijdens de Buma awards.

In 2014 heeft Glennis Grace een succesvolle tour langs de theaters gemaakt, en ondertussen is 2015 ook al zo goed al volgeboekt.

Een ander project van Glennis Grace is The Divas of Soul. Zowel in 2014, 2015 en 2016 drie keer een uitverkocht Ziggodome, oprecht mogen we spreken van een groot succes!

 GLENNIS GRACE BOEKEN

Artiest Glennis Grace is te boeken als tape act, 1 x 30 minuten, of live begeleidt door een showband.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tot het inhuren van artiest Glennis Grace, en andere artiesten zoals Jan Smit, Gerard Joling, Edsilia Rombley bij Buro Voor Muziek >> 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven