Emma Heesters

Emma Heesters boeken voor jouw evenement of feest? Boek nu Emma Heesters de zangeres bekend van haar Youtube covers en haar deelname aan het programma ‘Beste Zangers’. Wil je meer informatie over Emma Heesters? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Emma Heesters boeken. Emma Heesters boeken bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Emma Heesters

De pas 23-jarige Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Beste Zangers

Emma was in 2019 te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ op AVROTROS. Hierin is ze te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanchez.

Emma Heesters boeken

Emma Heesters boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over zangeres Emma Heesters neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Emma Heesters of als je meer informatie wilt over Emma Heesters en andere artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven