Mama Maffia

Mama Maffia boeken? Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het! Boek nu Mama Maffia of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Mama Maffia boeken - Rock n Roll band boeken bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Mama Maffia?

Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het!

Onder het strenge oog van “MAMA” willen deze heerschappen maar één ding en dat is FEEST! Malle teksten en stevige rock om samen met het Maffiose publiek tot een kookpunt te komen.

Crimineel goed, zeg maar…. Mama Maffia.

Live is een feest!

Mama Maffia moet je live zien. Rock-‘n-Roll in een Mama Maffia jasje!

Maar ook hun eigen liedjes met teksten in streektaal hebben alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende, stampende knettergekke Rock ’n Roll band.

Zowel op als naast de bühne dagen deze drie ras-muzikanten elkaar uit.

Mama Maffia boeken

Mama Maffia boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Mama Maffia neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Mama Maffia of als je meer informatie wilt over Mama Maffia en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven