• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Martijn Fischer

Martijn Fischer boeken zanger

Meer informatie over Martijn Fischer

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij diverse theatergezelschappen. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein. Ook treedt hij  twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Vanaf 2012 vertolkte Martijn ruim twee jaar de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. De succesvolle musical was te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Andre Hazes Tribute act boeken voor je feest

Martijn was te zien in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in bioscopen in België en Nederland waarin hij samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt. Voor zijn rol in deze film ontving hij een Gouden Kalf. In 2016 speelde Fischer de rol van Jezus in The Passion.

Martijn Fischer is met het repertoire van André Hazes te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Een spetterende show live met band voor 60-90 minuten behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Martijn Fischer

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Feesttent
  • Festival
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.