Millstreet band

De coverband zonder grenzen!

Millstreet band boeken

Millstreet band boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Millstreet band. Up-to-date Top 40 hits, vette mash-ups, pompende medleys en knallende meezingers. Door de 6 rasentertainers op een moderne, maar vooral ongedwongen manier gebracht met verrassende creativiteit in het moment. MillStreet shows zijn onbeperkt, en door uzelf uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment.

Wilt u direct Millstreet band of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

 

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Millstreet boek je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Millstreet?

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij!

Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee

De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis! Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! “Entertainment to the Max!” noemen we het zelf. Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

Direct Millstreet Band boeken? Bel 088-460 80 00 voor beschikbaarheid en de allerlaagste kosten.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven