Mr. Polska

De show van Mr. Polska is rauw, hard,energiek!

In 2004 zette de EU de grenzen open voor Polen die in Nederland wilden werken. Nu is het tijd voor Mr. Polska om de grenzen van de Nederlandse HipHop scene open te gooien. En dat lukt: Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die iedere release Trendic Topic maakt.

Mr. Polska boeken voor je evenement? BVM- Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle house-dj’s, artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Polska.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Mr Polska boeken bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Mr. Polska

De in Polen geboren Mr.Polska is de alias van Dominik Wlodzimierz Groot en het vlaggenschip van het nieuwste hiphoplabel Nouveau Riche Music. De klein grote man rijgt sinds zijn ‘State Award voor Rookie of the Year 2010’, de succesen aaneen. Hij twitterde zichzelf naar het podium van de TMF awards, hij scoorde de clubhit Vinger op de Klitter, deed voorprogramma’s van Lil B en House of Pain, werd ‘meest geretweete rapper van Nederland’, werd geselecteerd voor het MCN unsigned project Homegrown 2011 en zijn debuutalbum moet nog uitkomen (januari 2012).
Begin 2014 won de Poolse Mr. Polska de Xite Award ” Best Male”

Naast de meest geretweette rapper is Mr. Polska ook nog eens een harde werker. Met meer dan 100 optredens en festivals per jaar, en singles als Vlammen  is Mr. Polska ondertussen uitgegroeid tot een ervaren publiekstrekkende act.  De show van Mr. Polska is rauw, hard,energiek!

Mr. Polska boeken

Direct Mr. Polska boeken? Bel Buro Voor Muziek 088 -460 80 00 of vul het formulier in op deze pagina.

Photo credits by Ilja Meefout

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven