Vato Gonzalez & MC Tjen

Björn Franken, beter bekend onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten.
Vato Gonzalez boeken voor je evenement? Buro Voor Muziek is hét boekingskantoor voor alle populaire bands, artiesten, dj’s en acts. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Vato Gonzalez.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
vato gonzalez & mc tjen boeken bekende dj boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Vato Gonzalez

Björn Franken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house.
Vanaf 10 jarige leeftijd heeft Vato al interesse in het produceren en mixen van muziek. Pas vanaf zijn 16e, toen er genoeg geld was voor draaitafels en vinyl, begon zijn carrière als DJ. Vanuit zijn comfortabele positie in de underground scene werkte hij aan optredens, producties en de Dirty House mixtapes. Door een unieke en snelle mix van bekende tracks en producties van nieuwe en onbekende producers in combinatie met Vato’s eigen 2step / Garage vocals maakte hij zich snel geliefd bij het publiek.

Door een recht door zee manier van denken, eigen ondernemingen en evenementen (Dirty House, Eclectic Sounds, House Bastards) wist hij zich op eigen kracht op te werken tot een van de meest veelbelovende DJ’s die ons land rijk is. De grootste clubs van Nederland hebben inmiddels kennis gemaakt met zijn energieke verschijning en optredens. Daarmee laat hij het publiek tot het uiterste los laat gaan. In 2007 werd zijn concept ‘Eclectic Sounds’ een aantal keer opgezet in Paramaribo (Suriname). In hetzelfde jaar tourde Vato langs de Turkse Riviera (Kemer, Bodrum, Istanbul).

Momenteel is DJ Vato Gonzalez één van de meest gevraagde en populaire DJ’s van Nederland. Zijn optreden is spectaculair en publiekstrekkend.

Vato Gonzalez boeken

Vato Gonzalez is te boeken als act voor 1 x 60 minuten.

Direct Vato Gonzalez boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven