New Timeless

100 % Glitter, Glamour and Groove is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken.

New Timeless boeken voor je prive feest of personeelsfeest? Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het duo New Timeless

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
New Timeless boeken, Artiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie New Timeless

New Timeless is al jaren een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: “Let the boogie set you free” weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.Een subliem optreden als ‘Tavares’ in Henny Huisman’s Soundmix Show bleek baanbrekend voor Timeless en opende een weg naar nationale bekendheid. Hun debuutsingle “Where is the Love” stond maar liefst 13 weken in de Nederlandse hitparade. Al snel volgden verschillende TV optredens bij onder andere Nederland Muziekland en de grote RTL4 “Zing met me mee” festival van Gerard Joling.
In 2000 veranderde de drieformatie in een duo. Deze nieuwe samenstelling met Marcel Bogarde en Eric Jacott werd ‘New Timeless’ gedoopt.

New Timeless is al jaren een begrip op chique gala´s, bedrijfsfeesten en upperclass bruiloften.
Onder het motto: “Let the boogie set you free” laten Marcel Bogarde en Eric Jacott de gasten kennismaken met dansbare en herkenbare 70’s en 80’s muziek en ‘the best of Motown’.

Een sneltrein van swingende nummers en daardoor zeer geschikt voor een gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

New Timeless boeken

New Timeless is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct New Timeless boeken? Bel 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven