• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Outsiders

Outsiders boeken?

Meer informatie over Outsiders

House / EDM / Freestyle
Bekend op alle grote Europese party hotspots, gerespecteerd door de grootste namen in de scene en beroemd om zijn unieke en explosieve spinningstijl die altijd zorgt voor veel adrenaline.

Deze getalenteerde muziekliefhebber en entertainende DJ, beter bekend als Cem Araci, heeft zijn plek achter de decks opgeëist sinds zijn 12e,  toen hij op de ouderwetse manier begon te draaien: gewapend met zijn vinylplaten was deze getalenteerde DJ vastbesloten om feesten en clubs in heel Nederland af te breken. Deze ambitie bracht de jonge Cem naar het dancemuziekgenre, waar hij draait onder de schuilnaam ‘Outsiders’. Met meer dan 250 boekingen per jaar in Europa mogen we zeggen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de beroemde Electronic Dance Music-scene. Naast zijn Nederlandse boekingen gaven zijn buitenlandse DJ-tours Outsiders de kans om zijn geprezen DJ-vaardigheden te laten zien in clubs in alle uithoeken van de wereld, van heel Europa tot het Caribisch gebied, Rusland en Azië.

De afgelopen jaren is Outsiders ook hard aan het werk in de studio om zijn productievaardigheden volledig centraal te stellen. Dit gebeurde niet zonder succes: enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al hun interesse om zijn nieuwste vloervullers te signeren. Naast zijn Nederlandse projecten met Jebroer (Helicopter, Vaderland, Adrenaline & Hatsikidee), deed Outsiders een freestyle remix van Quintino’s ‘Carnival’ die vorig jaar werd uitgebracht op Spinnin Records en Timmy Trumpet zijn ‘Trumpets’ die werd uitgebracht op Mad Decent. Ook scoorde hij drie keer een nummer één-hit in Nederland en één in België. Dit resulteerde in een platencontract met Q Dance. Track ID’s en releasedata zullen later dit jaar worden onthuld, maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve spinningstijl heeft samengevoegd in zijn deuntjes, waardoor het publiek zeker gek zal worden in clubs over de hele wereld.

Moeten we meer zeggen?

Deze Dj is op een positieve manier echt aanwezig achter de draaitafels, geen twijfel mogelijk! Outsiders heeft gespeeld op enkele van de grootste locaties en festivals in de hele wereld, waaronder Defqon 1., BH Hotel (Mallorca, Spanje), Dance Valley Mysteryland, Tomorrowland (Boom, België), Under Pressure Festival (Moskou, Rusland), Strawberry Music Festival (Shanghai, China) en Club LIV (Bejing, China).

Moeten we meer zeggen? Outsiders is op volle toeren en een aanwinst voor elk House/EDM Music Event. Luisteren naar zijn spannende sets maakt het onmogelijk voor je om stil te staan, dus je kunt er maar beter klaar voor zijn: Outsiders komt je kant op!

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Outsiders

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  • Festival
  Sfeer
   Werkgebied
   • Heel Nederland

   * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.