Nakatomi

Nakatomi boeken met haar allergrootste hit Children of the Night? Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle 90’s artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nakatomi.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Nakatomi boek je natuurlijk bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Nakatomi

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle Free, nr. 5-hit Sing en de ongekende meezing classic Children of the night (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs. De 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

De happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90’s Request op 3FM, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90’s feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. Children of the night zal remastered opnieuw uitgebracht worden. De originele zangeres, de spontane Rachel Spier zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

NAKATOMI BOEKEN

Nakatomi plus 2 danseressen is te boeken als tape act voor 1 x 30 minuten. Een avondvullende avond met 90’s artiesten? Buro Voor Muziek is de 90’s specialist, informeer voor aanvullende informatie en de allerlaagste bij Buro Voor Muziek 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven