Party & Co

Verzorgt op vrijwel elk evenement.

Party & Co duo boeken en je krijgt een duo dat klinkt als een band. Dertien jaar ervaring, een meer dan uitgebreid repertoire en alle ingrediënten om een zaal aangenaam bezig te houden. Puur vakmanschap. Party & Co duo combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Het duo maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Party & Co duo

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Party & Co Boeken-Allround duo boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Dit allround duo, met zangeres en zelfs echt blaaswerk, kunt u zorgeloos boeken voor elke gelegenheid.

Door een bijzonder breed repertoire, van o.a. feestmuziek, easy listening, klassieke dansstijlen tot de nieuwste top 40 nummers, de moderne housebeat en de stevige top 100 klassiekers, is Party & Co voor ieder publiek een streling voor het oor. Dat Party & Co duo over meer dan voldoende ervaring beschikt om op elke situatie moeiteloos in te kunnen springen is te danken aan het feit dat Paul en Petra jarenlang het gezicht bepaalden van het toporkest Big Nick. Party & Co is dan ook niet zomaar een duo, maar een moderne, professionele tweemans formatie met een, niet van een compleet orkest te onderscheiden, volwassen sound. Een up to date, op elke locatie aan te passen geluidsset en een schitterende lichtshow, completeert het geheel.

Party & Co bestaat uit : Paul Backbier : toetsen, gitaar, saxofoon, zang Petra Backbier : zang, percussie

Direct Duo Party & Co boeken bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven