Pater Moeskroen

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten. Dit maakt het tot de herkenbare Moeskroen-geluid! Live is de band een ware feest-sensatie. Vol herkenning voor jong en oud. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Pater Moeskroen.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Pater Moeskroen boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Pater Moeskroen

Onlangs beleefde Pater Moeskroen , op 25 januari , de tiende theatertour van de band haar première. Onder de naam Pater Moeskroen en de Kelten presenteert de band een compleet Keltisch programma vol nieuwe en oude songs. Uiteraard gaan de opzwepende Folk-deunen, melancholische ballades en vrolijke drinkliederen gepaard met een portie oer-Hollandse humor.

Naast een nieuwe theatertour kwam de band met een nieuw album vol gloednieuwe songs. Het nieuwe album, is een schijf vol materiaal met het beste wat de Paters te bieden hebben. Aanstekelijke folk, knallende feestnummers tot meeslepende ballades. Dit alles gebracht door zes Multi-instrumentalisten die een karrenvracht aan instrumenten inzetten. Dit resulteert in het herkenbare Pater Moeskroen geluid.

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België. Dit leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in. En is daarin wellicht nóg succesvoller. Er is naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen boeken

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren. Er is naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen is:

Bart Swerts – Lead-zang, Gitaar Vincent van Lent – Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang Martien van Oostrom – Accordeon, Toetsen, zang Rolf Rombouts – Bas, zang Coen Blokx – Drums, percussie, zang

Voor een energieke Pater Moeskroen show neem contact op met Buro Voor Muziek voor beschikbaarheid en aanvullende informatie >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven