Tilt

Met hun coverrepertoire graag geziene gasten in feesttenten en discotheken maar ook op bruiloften en partijen.

Tilt boeken? Tilt is begonnen als kwartet, maar ze gaan nu alweer jarenlang met zijn vijven door het leven. De mannen van Tilt zijn met hun coverrepertoire graag geziene gasten in feesttenten en discotheken maar ook op bruiloften en partijen.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Tilt band boeken coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Tilt

Tilt ontstond einde jaren zeventig als een schoolbandje, dat veel pop/ rockcovers speelde. Zanger Frenk is het enige overgebleven bandlid van het eerste uur. Samen met zijn muzikale makkers werd in 2005 het 25-jarig jubileum van de band gevierd. De bijbehorende DVD van het concert in de Kersouwe werd tevens in dat jaar gepresenteerd.

Het uitgangspunt bij elk Tilt-optreden is dat de tent op z’n kop moet. Doordat de groep altijd heeft vastgehouden aan dit uitgangspunt heeft zij, na al die jaren, nog steeds een druk bezette agenda.

Doordat de groep kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit.

Het succes van de groep laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan. Ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben geleid, van Lee Towers tot Marco Borsato tot Arne Jansen, heeft de groep altijd gekozen om het coverrepertoire te blijven spelen. In loop der jaren zijn er wel een aantal CD-albums uitgekomen, maar ook daarop staan gewoon de covernummers die de band altijd speelt.

Een ander aspect van het succes is het feit dat de groep beschikt over een fantastische lichtshow. ‘Onze lichtshow ondersteunt een optreden mag niet overheersen. Die balans is best wel moeilijk om te vinden maar wij denken dat wij de juiste formule hebben gevonden’, zegt Frenk.

Samenstelling

Graag stellen wij de leden van Tilt aan u voor:

  • Michiel: Gitaar
  • Conny: Drums, Zang
  • Frenk: Leadzang
  • Hanz: Toetsenist
  • Peter: Bassist

Bijzonderheden

  • Januari t/m December.
  • Maandag t/m Zondag.
  • 3 sets.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven