• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Tilt

tilt band boeken

Meer informatie over Tilt

Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te kunnen zeggen dat hun band al 40 jaar bestaat, en dat ze nog steeds, met veel passie wekelijks het podium betreden. Frenk de Wert, enige overgebleven lid van het eerste uur, besloot samen met een aantal muzikale vrienden eind jaren 70 de formatie TILT op te richten, en met succes.

Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld. Tilt is een begrip in het entertainment circuit. De sympathieke uitstraling van de band bleef niet geheel onopgemerkt en veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt.

Zelfs op de bruiloft van Jan Smit, en van Wesley en Yolanthe zijn de gast artiesten begeleidt door Tilt. Anno 2020 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen, bassist Peter Vennings, drummer Michiel van den Boer, toetsenist Peter Luijkx en gitarist Pieter-jan Mols.

Het succes van Tilt laat zich mede verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen op de grond is blijven staan, zo hebben ze in het verleden Marco Borsato, Lee Towers, Nick en Simon, The Trammps, Tavares, Tino Martin en vele andere bekende artiesten live mogen begeleiden.

Nog steeds delen ze regelmatig het podium met George Baker, Django Wagner, Rene Schuurmans, John de Bever en vele andere Nederlandse artiesten. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire is de groep geschikt voor vrijwel iedere festiviteit, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van concert tot festival. De bezetting kan worden uitgebreid met een 3 en/of 4 persoons blazerssectie.

Tilt coverband boeken voor je feest

Tilt onderscheidt zich bovendien op het gebied van het repertoire. Heeft je event een bepaald thema? Geen probleem! Van de authentieke 60’s, swingende 70’s, populaire 80’s en 90’s tot de hedendaagse muziek, waarbij alle genres aan bod komen, niets ontbreekt in het bijna onuitputtelijke repertoire!

40 jaar TILT, expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT; een begrip! Boek TILT Coverband bij Buro Voor Muziek, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Tilt

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Bruiloft
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Kermis
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.