René Froger

René Froger boeken is garandeert een optreden vol hoogtepunten! Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten,bands,dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Rene Froger.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
René Froger boeken bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Rene Froger

Rene Froger een Nederlandse artiest, met internationale faam begon z’n carrière in 1987. De eerste hit kwam in ’88: ’Winter in America’. Nederland en België gingen pas echt uit de bol met het in ’89 uitgebrachte ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, een meezinger van formaat. Vanaf dan scoort René Froger de ene hit na de andere.

René Froger, de man die in z’n vaders café begon te zingen, verlegde z’n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy. In 1992 scoorde hij met het album ’Sweet hello’s & sad goodbyes’ 4 keer platina, dus 450.000 stuks!! In 1994 concerteerde hij 4 keer in een nokvol Ahoy.

De successtory bleef maar verdergaan. Want, in 1995 staat hij als eerste Nederlandse Artiest in de Kuip, met 2 superconcerten. 120.000 mensen gaan uit de bol. Toen hij z’n EDISON kreeg, waagde hij het om een duet te zingen met de Canadese diva Céline Dion. Hij kreeg ook een Gouden Harp van het Nederlandse publiek.
In maart 2003 krijgt René Froger een Edison voor z‘n hele oeuvre. Voor de rest bezint de artiest zich over het vervolg van z‘n carrière. Hij wil iets totaal anders doen. Eind 2005 gaat hij met een nieuwe tour ‘Pure & More’ de theaters in.

Rene Froger succesvol met de Toppers

Vanaf 2005 vormt Rene tevens samen met Gerard Joling en Gordon de gelegenheidsformatie de Toppers, waarmee hij jaarlijks optreedt.

In 2009 vertegenwoordigen De Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Moskou. De Toppers zijn ondertussen uitgebreid met Jeroen van der Boom.

In mei 2009 vertegenwoordigden de Toppers Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou. De groep haalde de halve finale niet. Wel was er veel publiciteit rondom de pakken van de toppers: de peperdure outfits bevatten elk meer dan duizend LED-lampjes maar deze werkten niet.
In november 2010 werd ter viering van zijn vijftigste verjaardag een speciaal verzamelalbum met als titel ‘k Heb je lief – 50 Jaar de muziek, m’n fans, het leven uitgegeven. Deze compilatie verscheen als dubbelalbum en als luxe box met twee cd’s en twee dvd’s met onder meer videoclips en video’s van optredens. Hoewel hij op 5 november 2010 vijftig jaar werd, vond op 2 november in het Carré te Amsterdam een feest plaats. Op dit evenement voerden bekende artiesten liedjes van Froger uit.
Een dag later kreeg Rene Froger in het televisieprogramma RTL Boulevard uit handen van Van der Boom een ‘Lifetime Award’, naar aanleiding van de verkoop van meer dan vijf miljoen platen.

Rene Froger boeken

Anno 2017, 13e Arena Editie, geeft Rene Froger nog steeds jaarlijks samen met Jeroen van der Boom en Gerard Joling  Toppers in concert . Rene Froger is te boeken voor optredens in het land . U kunt hem boeken als tape act van 1 x 30 minuten samen met Frogettes of samen met zijn live band voor een show van 60 minuten.

Direct Rene Froger boeken, bel dan Buro voor Muziek 088460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven