Snollebollekes

Door de Snollebollekes te boeken ben je verzekerd van feest met een hoofdletter “V”aldus de Snollebollekes.In een rap tempo komen hits zoals Lekker Likkie, Hoempapa, Links-rechts en Vrouwkes in een energieke show voorbij! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het snel en exclusief boeken van feestact Snollebollekes.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Snollebollekes boeken - carnavalsartiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing” van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel. Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af.

Snollebollekes boeken

Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden.. Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan. Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”

Boekingen van Snollebollekes

Hierna besloot de platenmaatschappij de mannen een contract aan te bieden. De opvolger “Snollebollekes” (schudden met da kontje)ontstond die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014 en is ook al zo’n 1 miljoen keer bekeken op internet. In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations. Sinds begin 2014 speelt Snollebollekes menig zaal plat en ook staat er een zomertour langs diverse vakantiebestemmingen gepland!

Snollebollekes inhuren

Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.

In 2015 schudt hij door en zoekt verkoeling met Lekker Likkie, dit najaar gaan we Links Rechts! Carnaval 2016 vieren we met Feestmutsen. Het creatief gestoorde team van Snollebollekes heeft een plaat gemaakt waarmee het feestseizoen weer volledig op z’n kop gaat.

In 2017 gaat in vliegende vaart van start met een uitverkocht Feest van het Jaar en de release van Feestalbum van het Jaar … En Door!

Snollebollekes is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Feestartiesten zoals de Snollebollekes, Ronnie Ruysdael en het Feestteam boekt u snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina,

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven