Gerard Joling

Gerard Joling boeken? In het land is Gerard Joling te boeken als zanger waarbij hij ieder feest zal omtoveren in 1 groot feestfestijn. De optredens van Gerard Joling staan altijd garant voor een knallend feest! Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Gerard Joling.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Gerard Joling boeken populaire zanger inhuren burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Gerard Joling

Gerard Joling stond als kind altijd al in het middelpunt van de belangstelling. Met deze eigenschap op zak zou hij het nog ver schoppen in de harde wereld van de showbizz in Nederland.Hij zou er alles aan doen om zijn droom te laten uitkomen. De eerste klanken die de stem van Gerard produceerden gaven niet direct het dat hij zal uitgroeien tot de zanger die hij nu is. Bij Buro Voor Muziek kunt u Gerard Joling snel en betrouwbaar boeken.

Gerard Joling besluit op een dag bij een zangpedagoog binnen te stappen om zijn ademhaling te reguleren. Deze pedagoog is de eerste persoon die de zangkwaliteiten van Gerard direct onderkent. Gerard besluit om orkestbanden te laten maken. In de daaropvolgende jaren stuurde hij heel wat banden naar platenbazen op en iedere keer kreeg hij hetzelfde antwoord. “Op dit moment is er geen budget en ruimte, maar toch veel succes in de toekomst. Maar gelukkig verloor Gerard de moed en het vertrouwen in zichzelf niet.

Deelname aan de soundmixshow

In 1985 doet Gerard Joling mee aan een compleet nieuw concept “De Soundmixshow” gepresenteerd door Hennie Huisman. De deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Direct daarna scoort hij zijn eerste grote hit ‘Love Is In Your Eyes’. Een succesvolle carrière volgt, zowel nationaal als internationaal. Gerard Joling inhuren is ook in de landen buiten Nederland mogelijk.

Gerard Joling ook succesvol als presentator

Ook vandaag de dag kent de populariteit van Gerard geen grenzen.Gerard Joling is 1 van de populaire gezichten van SBS in programma`s als ‘Joling & Gordon over de vloer’.
In het land is Gerard Joling niet te boeken als presentator, maar als zanger waarbij hij ieder feest zal omtoveren in 1 groot feestpaleis. De optredens van Gerard Joling staan altijd garant voor een knallend feest!

BOEKING GERARD JOLING

Gerard Joling is te boeken als tape act, 1 x 30 minuten. 100% feest gegarandeerd! Daarnaast is Gerard Joling in te huren als presentator of live te boeken met band.

Direct Gerard Joling inhuren? Neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek voor de beschikbaarheid en kosten >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven