Stef Ekkel

Zanger Stef Ekkel boeken? Stef Ekkel heeft in zijn inmiddels 15-jarige carrière al de ene hit naar de andere hit gescoord. Na de succesvolle singles “Op een terrasje”, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot” en “De Smokkelaar” met Johny Hoes. Zijn laatste hit met Rene Karst ligt iedereen nog vers in het geheugen. Door al deze feestnummers is Stef Ekkel voorgoed op de kaart gezet als bekende Nederlander en een veel geboekte artiest. Bij  Buro voor Muziek boek je snel en betrouwbaar artiesten zoals Stef Ekkel, Frans Bauer, Glennis Grace en Jan Smit.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Stef Ekkel volkszanger boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Stef Ekkel

Wie kent deze spontane zanger uit Kampen inmiddels nog niet? Stef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten.

Het was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes. Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck. Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht. Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje “Op ’n terrasje” was geboren. In 2001 werd deze  op single uitgebracht en dit betekende de definitieve doorbraak van Stef. Dit vrolijke zomerse liedje stond maar liefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20.

Stef Ekkel boeken

Inmiddels heeft Stef al een aantal hits op zijn naam staan. Ook is hij regelmatig te horen en te zien op de lokale, regionale en landelijke Radio en TV en natuurlijk niet te vergeten de vele piratenstations die het Nederlandse lied nog altijd een warm hart toedragen en Stef Ekkel inhuren voor een optreden.

2016 is de grote doorbraak voor zanger Stef Ekkel met z’n hit samen met zanger Rene Karst “liever te dik in de kist dan een feestje gemist”

Stef Ekkel is als tape act, 1 x 30minuten, te boeken. Eventueel ook in een combinatie met andere Nederlandstalige artiesten zoals Rene Karst.

Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden tot het inhuren van zanger Rene Karst bij Buro Voor Muziek>> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven