Summerland

Bekend van de hit "Aloosie"!

Showband Summerland boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over showband Summerland. Het allround repertoire maakt Summerland de perfecte band voor elke gelegenheid. Van personeelsfeest tot verjaardag en van bruiloft tot feesttent.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Summerland boeken coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Summerland?

Showband Summerland is reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten en discotheken. Summerland bestaat uit:

  • Jan van Rijswijk (drums en zang).
  • Jody van Zoelen (toetsen en zang).
  • Gary Massarella (Basgitaar en zang).
  • Sjaak van den Heuvel (Leadgitaar en Zang).
  • Frans Hondijk (zang).
  • Marloez Lamers (zang).

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 35 jaar samen en Ben Keijzers al 30 jaar. Frans is als solo zanger sinds 12 jaar onder contract en sinds januari 2011 is Harrie van den Heuvel vervangen door Jody. ook Harrie was al ruim 33 jaar een vast lid van Summerland. Gary en Marloez zijn vanaf januari 2014 in dienst.

Summerland is een band dat op ieder feest ingezet kan worden,tevens is Summerland een wel geziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

Van 2005 tot en met 2010 was Summerland de exclusieve begeleidingsband op de openbare concerten van de mega populaire zanger Jannes. Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.

Aloosie!

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie “het bekendst is. Daarmee is een ding zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of discotheek is, Summerland weet er raad mee, dus succes verzekerd.

Summerland boekingen

Summerland is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten, wensen qua repertoire zijn met de band te overleggen.

Wilt u direct Summerland of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven