• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Suzan en Freek

Suzan & Freek Boeken?
Foto credit: Esmee Franken

Meer informatie over Suzan en Freek

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is in eerste instantie een hobby. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fan basis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

De debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een triple platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’ wordt eveneens een enorme hit en is in beide landen goed voor een top 5-notering.

In september 2019 verschijnt ‘Gedeeld Door Ons’, het debuutalbum van Suzan & Freek. Het succes van de eerste twee singles heeft de inhoud van het debuutalbum danig beïnvloed, zo stelt Freek. “Het maandenlange succes heeft ons de tijd gegeven om heel weloverwogen aan onze nieuwe muziek te werken. Er hoefde niet meteen een nieuwe single te komen, we hadden de rust om een zo divers mogelijk album te maken. Gedeeld Door Ons bevat een verzameling eigen liedjes die heel goed laat horen wie we zijn en waar we voor staan.”

In februari 2020 wordt het debuutalbum van Suzan & Freek bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Freek: “We beseffen ons dagelijks hoe bijzonder het is dat we in deze positie terecht zijn gekomen. Een jaar geleden hadden we alle twee nog een baan en deden we muziek ‘erbij’. Gedeeld Door Ons is een album waar we enorm trots op zijn. In 2020 en 2021 nemen Suzan & Freek tijdens corona succesvolle hits op samen met Maan en Snelle. Ook met het album Goud worden diverse awards gewonnen.

Suzan en Freek boeken voor je feest

Zang Duo Suzan en Freek zijn te boeken voor een show van 1 x 60 minuten. Suzan en Freek boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over dit zangduo neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Suzan en Freek  of als je meer informatie wilt over andere populaire artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. We informeren je graag over de beschikbaarheid van dit duo, en een vrijblijvende optie plaatsen voor 14 dagen is altijd mogelijk.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Suzan en Freek

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Easy Listening
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  • Romantisch
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.