The Sunclub

90’s act The Sunclub boeken en het gaat los met het mega succes Fiësta de Los Tamborileros. Hits als “Splash”, “Single Minded People” en “Bandoneon” versterkten de internationale positie van deze spetterende 90’s act. In 2003 bestormde The Sunclub overal ter wereld de hitlijsten met “Summerjam”. Inmiddels is dit nummer in elke discotheek een dance – klassieker. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van 90’s act The Sunclub.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The Sunclub boeken 90s live act

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie The Sunclub

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” van The Sunclub. Deze productie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband, The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd. De groep trad op in Brazilië, Thailand, Maleisië, Griekenland, Turkije. Kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. In de zomer van 2003 bestormde The Sunclub opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met “SUMMERJAM 2003”, Inmiddels een dance – klassieker die maar liefst 9 weken in Nederland op nummer 1 stond! The Sunclub is helemaal terug “live on stage”.

90’s act The Sunclub boeken

In een spetterende live -act, komen naast hun eigen hit successen ook andere knallers van (zomerse) hits voorbij. Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaal geheel door het dak te laten knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen!

Direct Jaren 90 act The Sunclub boeken voor je evenement, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

bekijk meer 90's artiesten zoals

Terug naar boven