• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Captain Jack

90's Artiesten Captain Jack boeken

Meer informatie over Captain Jack

Captain Jack boeken en de enorme hit “Captain Jack” uit de laatste helft van de jaren 90 gezellig meebrullen? De dance hit met militaire klanken van Captain Jack is wereldwijd bekend. Maar ook de hits Drill instructor en Soldier Soldier. De hits waren gedeeltelijk gebaseerd op shouts uit het leger. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van 90’s artiest Captain Jack.

Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! Maar liefst 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor´, ´Soldier Soldier´ en ´Captain Jack´

Vele prijzen kreeg de formatie uitgereikt, alleen al in 1997 werd Captain Jack driemaal genomineerd voor de gerenommeerde Echo Awards. Captain Jack heeft wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht. Dit maakt het tot een van de best scorende dance acts aller tijden. Producer Udo Niebergall bleef achter de schermen, de man die gezicht gaf aan het project was bij de debuutsingle Durbin.

De volgende 10 jaar was het Franky Gee die het gezicht was van de formatie. Na zijn tragische overlijden in de herfst van 2005 ontving het productieteam constant fan brieven of de groep in een andere bezetting voortgezet kon worden. Nadat in een reclamespot in de USA de muziek van Captain Jack gebruikt werd, kwam er opnieuw een hype rondom de tracks, ze werden zelfs meer dan 100.000 keer gedownload. In 2008 is Captain Jack opnieuw opgericht met de volgende leden: Bruce Lacy (zang/rap) en Laura Pozo Martin (zang).

Captain Jack boeken, Jaren 90 artiest inhuren

De populaire jaren 90 act Captain Jack is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Een avondvullende show vol 90’s artiesten? Buro Voor Muziek is jaren 90 specialist en informeert je graag naar de mogelijkheden.

 

Prijscategorie: € 5000,- tot € 7500,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Captain Jack

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.