Jan Smit

Jan Smit kon op zijn 25e al zeggen dat hij 10 jaar in het vak zat, een geweldige prestatie! Wilt u Jan Smit boeken? Dan kiest u voor een zanger die al heel jong de status van veteraan bereikt heeft, aangezien hij in 2012 al zijn eerste Greatest Hits-album uit kon brengen, met het overzicht van 15 jaar aan hits! Wilt u Jan Smit inhuren? Dan heeft hij een uitgebreid repertoire waar hij uit kan kiezen. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor alle populaire artiesten, dj’s, bands en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over het boeken van zanger Jan Smit.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jan Smit boeken, populaire zanger boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Jan Smit

Bent u benieuwd naar de prijs van Jan Smit? Deze is in de laatste jaren enigszins opgelopen, maar dat is ook niet zo vreemd als u terugdenkt aan het lieve schattige Volendamse jongetje dat naar hartenlust ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ stond te zingen. Hij was toen pas 10 jaar oud! Tegenwoordig kunt u Jan Smit boeken om dat lied te zingen, maar kan hij een complete avond vullen met stuk voor stuk grote hits.

Inmiddels is Jan Smit getrouwd en is hij vader geworden. Hij is tot op de dag van vandaag ontzettend succesvol. U kunt Jan Smit inhuren voor een grootschalig evenement, maar ook voor de knusse concerten en optredens zoals bruiloften draait hij zijn hand niet om.

Jan Smit boeken

Bent u benieuwd naar de prijs van Jan Smit? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We kunnen u de kosten en beschikbaarheid van Jan Smit aangeven, maar u ook meer vertellen over de verschillende hits die hij de afgelopen 15 jaar scoorde, die hij tijdens uw evenement of festiviteit ten gehore kan komen brengen.

Jan is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten of live met de Jan Smit band voor een show van 60 minuten.

Direct Jan Smit inhuren voor uw bedrijfsfeest, privé feest of jubileum? Bel dan 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven