The Partysquad

The Partysquad bestaat uit producers- en DJ/MC duo Jerry & Ruben. De heren werden geïntroduceerd aan het publiek als: Bazen van de Club. Inmiddels vullen ze week na week, wereldwijd vele dansvloeren! Ze hebben al vele hits uitgebracht zoals Helemaal naar de Klote, Ik Ga Hard en Rampeneren. Ook hebben ze samengewerkt met onder andere Major Lazer en Afrojack.

The Partysquad boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar je alle artiesten, bands en dj’s kunt boeken. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van de act The Partysquad.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Partysquad boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie The Partysquad

The Partysquad bestaat uit producers- en DJ/MC duo Jerry & Ruben. De heren werden geïntroduceerd aan het publiek als ‘Bazen van de Club’. Inmiddels vullen ze week na week, wereldwijd vele dansvloeren!

In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de ‘Wanted’ tour voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste DJ op deze tour en Ruben presenteerde de shows. Zo werd de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In hetzelfde jaar begonnen ze een clubavond in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het in een stroomversnelling gegaan met The Partysquad.

Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry & Ruben ook met enige regelmaat mixtapes, ep’s en singles uit. De mixtapes en EP’s zijn gericht op de internationale dance scene. Hun eerste mixtape ‘Uk Sounds’ uit 2003 werd uitgebracht door ID&T. Hun laatste ‘Badman Rave EP’ uit 2012 door Mad Decent / TopNotch.

De singles zijn vaak samenwerkingen met Nederlandse acts die op het punt staan door te breken, gericht op de eclectische, pop scene in de Benelux. Een grip uit het verleden: ‘Ik Ga Hard’ met Gers Pardoel, Jayh, Reverse & Adje. ‘Stuk’ met Dio, Sef & Sjaak. ‘I’m Sorry’ met dj Chuckie & Gio. ‘Non Stop’ met Brainpower. ‘Drop Down’ met Afrojack.

Naast het uitbrengen van muziek en draaien in de clubs, maken ze ook radio. Begonnen op FunX van 2006 tot 2008, tegenwoordig wekelijks op vrijdag bij SLAM FM gedurende de ‘Weekend Takeover’.

Alsof dat nog niet genoeg is zetten de heren zich ook met veel plezier in als ambassadeurs voor Dance4Life. In samenwerking met Dance4Life organiseren ze acties, draaien ze op feesten en brengen tracks uit (onder andere met Erykah Badu). Dit alles om awareness te creëren bij jongeren, op een toegankelijke en feestelijke manier.

Dat de heren een feestje kunnen bouwen heeft er ook toe geleid dat ze inmiddels eigen events organiseren. Onder andere Krush Groove, Club MTV en de jaarlijkse Totally Summer Tour die internationale strandsplaatsen aandoet.

The Partysquad boeken

The Party Squad is te boeken voor een show van 1 x 60 minuten.

Direct The Partysquad boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven