Yes-R

Yes-R boeken als zanger, rapper of presentator! Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) Dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yes-R.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Yes-R rapper boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Yes-R

Yes-R heet eigenlijk Yesser Roshdy en werd geborden in 1986. Hij is rapper en acteur en is bovendien de neef van Ali-B. Al toen hij 13 jaar oud was besloot hij rapper te gaan worden, waarna hij een jaar later tweede werd in een talentenjacht. Hij had de smaak op het podium al direct te pakken, waardoor hij er niet meer weg te slaan was.

Publieksprijs voor Yes-R

Yes-R sleepte in 2004 de publieksprijs voor meest toonaangevend talent binnen, bij de Grote prijs van Nederland. Sindsdien kunt u Yes-R boeken om zijn verschillende singles, waarvoor hij samenwerkte met Baas B die we kennen van Lange Frans. Vervolgens bracht hij met zijn neef Ali B het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’ uit, waardoor hij landelijk bekend werd.

Vervolgens heeft Yes-R in 2007 het album ‘Zakenman’ uitgebracht en scoorde hij de hits ‘Groupie Love’ en ‘Hey Schatje’. Ook zijn singles ‘Uit Elkaar’ en ‘Vecht Mee’ werden hits. Aan dit laatste nummer werkte ook Chantal Janzen mee.

De meest recente projecten van Yes-R zijn de film Gangsterboys en daarnaast de soundtrack die hij hiervoor maakte, samen met Darryl, Sjaak en Soesi B.

Yes R boeken

Yes-R is een allround artiest. Hij is van vele markten thuis. Als muzikant heeft Yes-R twee verschillende acts: als Rapper en als Dance artiest. U kunt kiezen uit een tape optreden van 30 min of een uur lang live entertainment van Yes-R en zijn live band. Yes-R wordt in deze optredens meestal begeleidt door DJ Iszy en zangeres Ruby Prophet.

Yes-R is ook te boeken als presentator.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven