• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Nieuwe frontman Nie Wies

Nieuwe frontman Nie Wies

Nie Wies boeken. Boerenrockband boeken bij BVM - Buro Voor Muziek.

Bob Mölder is de nieuwe frontman van de Sallandse rockband Nie Wies. Bob kent de band goed, dus hij kon zo inspringen. In maart komt Nie Wies met een nieuwe single, die geschreven is door de vrouw van Bob.

Na 5 donders mooie jaren heeft zanger Niels Spekschate de band Nie Wies verlaten. Afgelopen augustus stond de band voor de laatste keer met hem op het mainstage van het Boerenrockfestival. Inmiddels heeft Bob Mölder het stokje van hem overgenomen. Nie Wies is de boerenrocksensatie uit het Oosten van het land. Ze weten van ieder feest een ware rock ’n roll gebeurtenis te maken. De mannen van Nie Wies hebben hun sporen verdiend in voorgaande bands en “de koppen’ bij elkaar gestoken om boerenrock covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers live te presenteren aan het publiek van festivals en feesttenten.

De vrouw van Bob

Bobs (r)entree bracht nog een voordeel met zich mee: zijn vrouw Elsbeth is tekstschrijver. Zo ontstond de nieuwe single over de autorodeo, onder meer een jaarlijks evenement in Wilp-Achterhoek. Na de carnaval wordt de nieuwe single met clip gepresenteerd aan het publiek.

Meer informatie over Nie Wies of Nie Wies direct boeken? Klik hier!

 

Het hele artikel over Nie Wies in De Stentor lezen? Klik hier!

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.