Nieuwe frontman Nie Wies

Nieuwe frontman Nie Wies

Feb | 2020

Bob Mölder is de nieuwe frontman van de Sallandse rockband Nie Wies. Bob kent de band goed, dus hij kon zo inspringen. In maart komt Nie Wies met een nieuwe single, die geschreven is door de vrouw van Bob.

Na 5 donders mooie jaren heeft zanger Niels Spekschate de band Nie Wies verlaten. Afgelopen augustus stond de band voor de laatste keer met hem op het mainstage van het Boerenrockfestival. Inmiddels heeft Bob Mölder het stokje van hem overgenomen. Nie Wies is de boerenrocksensatie uit het Oosten van het land. Ze weten van ieder feest een ware rock ’n roll gebeurtenis te maken. De mannen van Nie Wies hebben hun sporen verdiend in voorgaande bands en “de koppen’ bij elkaar gestoken om boerenrock covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers live te presenteren aan het publiek van festivals en feesttenten.

De vrouw van Bob

Bobs (r)entree bracht nog een voordeel met zich mee: zijn vrouw Elsbeth is tekstschrijver. Zo ontstond de nieuwe single over de autorodeo, onder meer een jaarlijks evenement in Wilp-Achterhoek. Na de carnaval wordt de nieuwe single met clip gepresenteerd aan het publiek.

Meer informatie over Nie Wies of Nie Wies direct boeken? Klik hier!

 

Het hele artikel over Nie Wies in De Stentor lezen? Klik hier!

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven