Alain Clark

Alain Clark is zanger, gitarist, componist, producer en vooral: muzikant in hart en nieren. Alain Clark is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Met zijn 5e album in aantocht kijkt de zanger terug op een hele rij hitsingles, multiplatina albums, een kast vol awards.  Optredens op internationale festivals als San Remo, Montreux Jazz en het Reeperbahn Festival, naast prestigieuze Nederlandse podia als die van North Sea Jazz en het Concertgebouw. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Alain Clark.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Alain Clark boeken zanger Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Alain Clark

Wil je Alain Clark boeken voor je feest?  Alain Clark schrijft de tekst voor zijn nummers, produceert ze en zingt ze zelf. Het is een muzikaal dier pur sang, zoals we er daar in Nederland veel te weinig van hebben. De vader van Alain Clark is al 30 jaar werkzaam binnen de muziek. Juist daarom viel Nederland als een blok voor hem toen hij zijn hit Father and Friend met zijn vader uitbracht. U kent Alain Clark voor die geweldige hit, of een van zijn andere bekende nummers.

Alain Clark “Father and Friend”

Alain Clark slaagde erin samenwerkingen op te zetten met bijvoorbeeld Gordon en Romeo (100% Verliefd), David Goncalvez (Running Away) en Jamai (Tell me Why). Dit zorgde ervoor dat Alain Clark steeds beter bekend werd in Nederland. Het is nog altijd een artiest die meer leeft voor de muziek dan voor de roem en bekendheid, maar dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. U kunt Alain Clark inhuren voor een heerlijke avond muziek, waarbij vooral de soul en jazz naar voren komt.

 Artiest boeken

Aan de andere kant is Alain Clark ook een Nederlandse artiest, die ervan houdt om in het Nederlands te zingen. Veel van zijn hits zijn in het Engels, maar dat neemt niet weg dat hij ook van de Nederlandse taal houdt.

Wilt u Alain Clark boeken en bent u benieuwd naar de kosten? Wij informeren je graag de prijs van Alain Clark. Alain is te boeken akoestisch met gitarist of live met zijn band.

Het unieke van Alain Clark is dat hij een volledig eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Ondanks dat we als Nederlanders niet direct bekend staan om funk en soul zijn juist dat de elementen die hij graag in zijn muziek verwerkt. Boek Alain Clark voor een heerlijke avond muziek, waarin hij graag dichtbij uw publiek staat en hij samen met hen voor een mooie show zorgt.

Photo Credits: Robert ten Pierik

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven