• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Alain Clark

Alain-Clark Boeken?
Foto credit: Robert ten Pierik

Meer informatie over Alain Clark

Alain Clark is zanger, gitarist, componist, producer en vooral: muzikant in hart en nieren.
Alain Clark is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Deze zanger kan terugkijken op een hele rij hitsingles, multiplatina albums en een kast vol awards.  Optredens op internationale festivals als San Remo, Montreux Jazz en het Reeperbahn Festival, naast prestigieuze Nederlandse podia als die van North Sea Jazz en het Concertgebouw.

Alain Clark schrijft de tekst voor zijn nummers, produceert ze en zingt ze zelf. Het is een muzikaal dier pur sang, zoals we er daar in Nederland veel te weinig van hebben. De vader van Alain Clark is al 30 jaar werkzaam binnen de muziek. Juist daarom viel Nederland als een blok voor hem toen hij zijn hit Father and Friend met zijn vader uitbracht. U kent Alain Clark voor die geweldige hit, of een van zijn andere bekende nummers.

Alain Clark slaagde erin samenwerkingen op te zetten met bijvoorbeeld Gordon en Romeo (100% Verliefd), David Goncalvez (Running Away) en Jamai (Tell me Why). Dit zorgde ervoor dat Alain Clark steeds beter bekend werd in Nederland. Het is nog altijd een artiest die meer leeft voor de muziek dan voor de roem en bekendheid, maar dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. Je kan Alain Clark inhuren voor een heerlijke avond muziek, waarbij vooral de soul en jazz naar voren komt.

Alain Clark boeken voor je evenement

Aan de andere kant is Alain Clark ook een Nederlandse artiest, die ervan houdt om in het Nederlands te zingen. Veel van zijn hits zijn in het Engels, maar dat neemt niet weg dat hij ook van de Nederlandse taal houdt.

Het unieke van Alain Clark is dat hij een volledig eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Ondanks dat we als Nederlanders niet direct bekend staan om funk en soul zijn juist dat de elementen die hij graag in zijn muziek verwerkt. Alain Clark is een artiest voor een heerlijke avond muziek, waarin hij graag dichtbij het publiek staat en hij samen met hen voor een mooie show zorgt.

Alain Clark is te boeken voor 1 x 25 minuten small acoustic show of samen met zijn band 1 x 60 minuten.

Prijscategorie: € 7500,- tot € 10000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Alain Clark

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Easy Listening
  • Hits van Nu
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.