Lee Towers

Wilt u Lee Towers inhuren? U kiest voor een van de grootste artiesten binnen het vak, die een enorm belangrijke rol gespeeld heeft binnen de Nederlandse muziek. Hij zorgde en zorgt voor spectaculaire shows. U kan Lee Towers inhuren voor de muzikale aankleding van uw evenement, maar hij zet daarnaast steevast een geweldige show neer. Lee Towers, Anita Meijer en vele andere populaire artiesten boekt u exclusief en snel bij Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Lee Towers boeken bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Lee Towers

Hij begon met het uitverkopen van De Doelen in Rotterdam, maar dat bleek pas het begin. Nadat hij de muziektempel de eerste keer had uitverkocht begon Lee na te denken over wat er nog meer mogelijk zou zijn. Steeds meer mensen wilde Lee Towers boeken, waardoor de kosten voor deze artiest ook toe begonnen te nemen. Dat weerhield hem er echter niet van om De Doelen twee, vier, zes en uiteindelijk acht keer uit te verkopen! Lee Towers zette shows neer zoals we die in Nederland niet eerder gezien hadden.

De Nederlandse Sinatra boeken

Wilt u Lee Towers inhuren? Hij wordt ook wel de Nederlandse Sinatra genoemd. Het is een enorme liefhebber van muziek, waardoor hij het vooral in die kringen uitstekend doet. Hij is sterk beïnvloedt door de Amerikaanse muziek, maar heeft daarnaast een volledig eigen stijl weten te ontwikkelen. U kunt Lee Towers boeken voor een avond vol muziek, uiteraard met zijn klassieker You’ll Never Walk Alone.

Zanger en ondernemer

Lee Towers is inmiddels zanger en ondernemer, die zich onder andere inzet voor een grote aantal goede doelen. Dit zorgde ervoor dat hij is onderscheiden als ridder in de orde van Oranje Nassau, een prachtige vorm van waardering. Bent u benieuwd naar de prijs van Lee Towers? U kunt Lee Towers boeken door contact met ons op te nemen, zodat u een prachtige artiest in huis kunt halen.

LEE TOWERS kunt u boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Ook is Lee Towers te boeken met live band of als presentator.
Vraag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden bij Buro Voor Muziek >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven