Dana Winner

Zangeres Dana Winner boeken? Buro voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire artiesten zoals Dana Winner kunt boeken. Dana’s unieke vocale talenten, stijlvolle shows, met zorg geselecteerd repertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat Dana Winner de succesvolste Belgische zangeres is. Met verschillende nummer 1 hits zoals ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordeloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ .

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dana Winner Boeken Zangeres Nederlands Belgisch

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Dana Winner biografie

Dana Winner is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Zo jong als ze was hield ze al van zingen. Wanneer ze op een dag deelneemt aan een soundmix wedstrijd wint Dana deze wedstrijd. Door het winnen van deze soundmix wedstrijd, kwam ze in contact met Jean Klüger. Onder leiding van Jean Klüger kwam er in 1989 een eerste single: “Op het dak van de wereld” een cover van de Carpenters-klassieker.

Dit betekende voor Dana Winner het begin van haar carrière. Ze scoort hiermee haar eerste hit. Vanaf dit moment volgen de dingen elkaar snel op. Er volgen tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordeloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ .

Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd repertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook in het buitenland werd opgemerkt. In Belgie wordt Dana Winner vijf keer verkozen tot beste zangeres. De rest van Europa volgt al snel. In Zuid-Afrika wordt ze de populairste buitenlandse artieste genoemd. Waar ter wereld ze ook optreedt de live optredens van Dana en haar band worden overal enorm gewaardeerd. Haar concerten zijn in een mum van tijd uitverkocht.

In het voorjaar 2014 startte Dana Winner met haar nieuwe theatertour ‘Ch’an Rak Khun’. Een concert reeks ter ere van haar 25-jarige jubileum. Met maar liefst 25 concerten in de eerste 5 maanden van 2014 zal Dana weer te zien zijn in heel wat prachtige theaters.Inmiddels is Dana Winner met haar concerten ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters.

Dana Winner boeken

Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière van 25 jaar.

Dana Winner is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten maar ook een show met live band behoort tot de mogelijkheden.

Direct Dana Winner boeken? Neem dan contact op met 088- 460 8000

Terug naar boven