• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Belle Perez

Belle Perez zangeres boeken

Meer informatie over Belle Perez

De latino-diva kan putten uit een ondertussen ellenlange lijst songs. Gecombineerd met een aantal gloednieuwe nummers en de passionele sfeer die enkel Belle Perez kan oproepen, zorgt dit voor een unieke Spaanse “Shake” die iedereen kan smaken. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire  artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Belle Perez.

María Isabel Pérez Cerezo (29 januari 1976) neemt deel aan een talentenjacht met een liedje van Céline Dion. Het jong pop prinsesje zingt zich in de kijker en brengt als Belle Perez haar debuutsingle ‘Hello world’ uit. Het aanstekelijk nummer wordt in 1999 geselecteerd voor Eurosong. Belle Perez tekent een Amerikaans platencontract. Plots is iedereen weg van Belle.

De Spaanse stort zich halsoverkop in een wereldwijde promotietournee. Tv-optredens, radio-interviews, concerten, peperdure videoclips, … Het kan niet op. Er verschijnen twee Engelstalige pop albums (‘Hello world’ en ‘Everything’) en Belle wordt in één adem genoemd met niemand minder dan Britney Spears. De hits en gouden platen volgen elkaar snel op: ‘Honeybee’, ‘This crazy feeling’ en ‘Me and you’. Maar Belle keert terug naar haar roots en zingt voor het eerst een nummer in het Spaans, ‘Hijo de la luna’. De toon is gezet en met haar derde album ‘Baila Perez’ (2003) maakt ze de overstap naar Latin. Het hek is van de dam. ‘Baila Perez’ staat op nummer één en wordt onderscheiden met goud.

In de zomer van 2004 concerteert Belle met de Arenatour en prijkt haar naam op de affiche van de grootste festivals in België. Het hoogtepunt is Rimpelrock, met meer dan 45.000 dolenthousiaste fans. In het najaar staat ze met de theatertour ‘Belle Perez unplugged’ in de startblokken. In no time zijn alle 19 shows uitverkocht.

Boekingen Belle Perez

Belle is klaar om ook Nederland te veroveren. ‘Que viva la vida’, de vrolijke themasong van de tekenfilm ‘Madagascar’ luidt in 2005 de doorbraak in. Haar cd ‘Best of’ is een daverend succes. In een kolkende en uitverkochte Heineken Music Hall overtreft ze zichzelf tijdens haar eerste ‘Mega Latino Concert’. Kort daarop verpulvert ‘El mundo bailando’ alle verkooprecords. De bruisende single komt binnen op één in de Ultratop 50 en behaalt goud.

Voor het nummer ‘Ave Maria’ wordt de zangeres beloond met de Radio 2 Zomerhit. Ze sleept deze gerenommeerde award voor de vijfde keer op rij in de wacht, een unicum in de Belgische muziekgeschiedenis! Vanaf dat moment klinken haar songs anders en zijn meer doorspekt met Spaanse invloeden, flamencogitaren en een warmere stem.  Belle weet als geen ander hoe ze haar publiek aan het dansen krijgt, zowel in een feesttent, concerthal als theaterzaal.

Belle Perez inhuren

De latino-diva kan dan ook putten uit een ondertussen ellenlange lijst songs. Gecombineerd met een aantal gloednieuwe nummers en de passionele sfeer die enkel Belle Perez kan oproepen, zorgt dit voor een unieke Spaanse “Shake” die iedereen kan smaken. Belle Perez is te boeken voor een tape act van 1 x 30 minuten.

 

Prijscategorie: € 5000,- tot € 7500,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Belle Perez

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Easy Listening
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.