Big Black & Beautiful

Big Black & Beautiful boeken?

Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren. De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Big Black & Beautiful inhuren voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar je alle populaire artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Big Black & Beautiful

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
big black beautiful boeken zanggroep burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Big Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful!

Drie kernachtige woorden die volledig van toepassing zijn op deze Sisters of Soul. Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren. De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!
In 2007 bestond BBB 5 jaar! Ze waren dan ook erg blij om dit te vieren met een nieuwe tournee: Big, Black & Beautiful in Concert. De afgelopen jaren toerden de Sisters Of Soul weer langs de Nederlandse theaters met een swingend show vol bekende soul hits! Maar ook komend najaar (2016) zijn Rocq-E, Lucretia en Michelle zeer regelmatig te zien in de theaters, bij verschillende openbare optredens, bij diverse tv-optredens en natuurlijk veelvuldig in het land bij personeelsfeesten, gala’s en andere feestelijke- en zakelijke evenementen. Natuurlijk was het uitverkochte Heineken Music Hall Concert een absoluut hoogtepunt voor de dames. Ook hun deelname aan Toppers In Concert (2016) was een groot succes!

Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful is een waar spektakel. Je zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva ’s mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is.

De dames van Big,Black & Beautiful zijn als tape act van 1 x 30 minuten te boeken. Ook is tegen een meerprijs BBB te boeken voor een spetterende show van maar liefst 1 x 45 minuten.

Direct Big,Black & Beautiful boeken? Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en allerlaagste kosten bij Buro Voor Muziek >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven