• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

O’G3NE

OG3NE-Boeken?

Meer informatie over O’G3NE

O’G3NE bestaat uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. 
In 2007 wonnen zij onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9. Er werden maar liefst 3 albums en meerdere singles uitgebracht waarvoor vader Rick bijna alle liedjes schreef. Het liedje ‘Fout Ventje’ (met ruim 5.000.000 views op YouTube) mag tot de grootste hit genoemd mag worden. Zij hadden een eigen theatershow. Ze spraken meerdere hoofdrollen in voor Disney series als Zeke & Luther, Liv & Maddy.

Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de Kids-Pop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek. In 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5. Omdat dit programma een geweldige springplank is voor talent werd besloten om mee te doen onder de gloednieuwe naam O’G3NE. Bij hun blind audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches. Ze kozen  weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100. Hun auditie was de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes.

O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes. Dit was  hun derde nummer 1- hit. Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek. Ze wonnen daarmee TVOH 2014. Vanaf 2017 gaan de meiden van O’3GNE beginnen met hun lang gekoesterde droom een theater tour, genaamd Three times a lady. 2019 wordt weer een jaar met veel hoogtepunten. De eerste helft van het jaar wordt gewerkt aan het nieuwe album wat in september uit zal komen. Ook komen de dames glansrijk door de halve finale van het Eurovision Songfestival, ze eindigen als 11e.

OG3NE boeken voor je evenement

OG3NE is de vocale sensatie, uniek in de wereld en klaar om deze muzikaal te veroveren. Door de  energieke en kwalitatief hoge optredens is OG3NE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ook OG3NE boeken voor je event? Bij BVM- Buro Voor Muziek boek je alle bekende Nederlandse artiesten. Informeer vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken voor een specifieke artiest alsmede voor de gehele line up voor je event.

 

 

 

Prijscategorie: € 5000,- tot € 7500,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie O’G3NE

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Feesttent
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.