O’G3NE

O’G3NE boeken voor je feest? OG3NE is de Nederlandse vocal group bestaande uit de zussen Lisa, en de tweeling Amy en Shelley. Die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. Door hun kwalitatieve en energieke optredens is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De wereld ligt letterlijk voor ze open. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van trio O’G3NE.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
O'G3NE boeken BVM Burovoormuziek.NL

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie O’G3NE

Hitgroep O’G3NE bestaat uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden.

In 2007 wonnen zij onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9. Er werden maar liefst 3 albums en meerdere singles uitgebracht waarvoor vader Rick bijna alle liedjes schreef. Het liedje ‘Fout Ventje’ (met ruim 5.000.000 views op YouTube) mag tot de grootste hit genoemd mag worden. Zij hadden een eigen theatershow. Ze spraken meerdere hoofdrollen in voor Disney series als Zeke & Luther, Liv & Maddy.

O’3GNE TVOH finale

Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de KidsPop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek. In 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5. Omdat dit programma een geweldige springplank is voor talent werd besloten om mee te doen onder de gloednieuwe naam O’G3NE. Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches. Ze kozen  weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100. Hun auditie was de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes.

O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes. Dit was  hun derde nummer 1- hit.

O’G3NE boeken voor uw event

Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek. Ze wonnen daarmee TVOH 2014. Vanaf 2017 gaan de meiden van O’3GNE beginnen met hun lang gekoesterde droom een theater tour, genaamd Three times a lady.

O’G3NE is te boeken als swingende tape-act, welke 30 minuten duurt met een mix van uptempo, dansbaar en 2 ballads. Tape act 2 x 15 minuten met met meer rustige, chique sensuele Emotion act nummers. Daarnaast kun je O’3GNE ook inhuren samen met live begeleiding door de Perfect Showband, waarbij O’G#NE 45 minuten optreedt. O’G3ne is zowel voor privéfeesten, feesttenten als voor bedrijfsevenementen in te huren.

Voor beschikbaarheid en actuele gages O’G3NE bel Burovoormuziek.nl – 088-460 80 00

Foto: William Rutten

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven