Die Cappuccinos

De sensatie uit Duitsland!

DIE CAPPUCCINOS boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau voor al uw Duitse artiesten, Oktoberfeest  bands, dj’s en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over het boeken van  de  DIE CAPPUCCINOS.

DIE CAPPUCCINOS bestaan uit: Gitarist Peter Bruckner  en de Nederlandse broers Rene (zang/gitarist) en Michel Ursinus(keys).

DIE CAPPUCCINOS behoren tot de shooting stars van de Duitse schlager. Met drie chart-albums op rij, vele grote TV shows, awards en meer dan 120 optredens per jaar staan alle indicatoren op succes! DIE CAPPUCCINOS is de band waar niemand in Duitsland meer omheen kan!

In maart 2013 verscheen de single ” Wie geil ist das denn”  in Duitsland. De single stond twee weken hoog in de Duitse single-charts. Voor de videoclip, waar o.a Heino en Andreas Gabalier in meespeelden, ontving de band eind 2013 de belangrijke mediaprijs SMAGO! Award. Dit was de tweede award voor de band, in 2011 kreeg de band de SMAGO! Award voor “beste radio-hit 2011”

DIE CAPPUCCINOS bereiken met hun muziek een zeer grote groep mensen. Dankzij knallende feestnummers zoals ” Party auf dem Mond”, maar ook de gevoelige snaar raken met schlager rockballads zoals ” Engel auf Wolke sieben”

Tot de hoogtepunten behoren de uitverkochte optredens in de grote 02 World Arena’s in Hamburg en Berlijn, waar de band samen met o.a Helena Fischer, Matthias Reim en Andrea Berg hun grootste hits presenteerden.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven