DJ Paul Elstak

DJ Paul Elstak boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken zoals DJ Paul Elstak, Partysquad, DJ Mental Theo, DJ Gerard Ekdom en vele anderen.Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Paul Elstak.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Paul Elstak boeken populaire 90's dj

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Paul Elstak

De Koning van de Hardcore. Een van de bijnamen die deze DJ zeker verdient. Sinds begin jaren negentig al bekend met een aantal baanbrekende housenummers (‘Bald Terror– Drummachine’, meegewerkt aan ‘Holy Noise– James Brown is still alive’). Het housegeluid in Nederland werd toen steeds harder en Paul Elstak heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen. Midden jaren negentig ging Paul Elstak ‘commercieel’ met happy hardcore en scoorde enkele top10 hits, zoals ‘Life is like a dance’, ‘Luv u more’ en ‘Rainbow in the sky’.

Achteraf had hij hier spijt van en besloot terug te keren naar zijn roots; de Hardcore underground. De gabbers hebben hem al lang en breed vergeven, hij hoort al jaren weer bij de absolute top. De laatste jaren scoorde hij undergroundklappers als ‘Thrillseeka’ en ‘Rage’. Na jarenlang releases bij het befaamde ‘Rotterdam Records’ te hebben gehad, komen zijn platen nu uit bij zijn eigen ‘Offensive Records’. Hij draait hardcore over de hele wereld, maar behalve hardcore-DJ is hij ook een veelgevraagde hardhouse en oldschool-DJ.

PAUL ELSTAK BOEKEN

DJ Paul Elstak is te boeken als DJ act van 1 x 60 minuten.

Snel en betrouwbaar boekt u Hardcore DJ Paul Elstak bij Buro voor Muziek, vraag vrijblijvend aanvullende informatie, beschikbaarheid en de allerlaagste kosten om deze DJ in te huren >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven