DJ Technoboy

Italiaanse hardstyle DJ

DJ Technoboy boeken voor een optreden? Met de langste discografie dan welke dance dj dan ook heeft Technoboy veel energie gestopt in dance tracks. BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Technoboy.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Technoboy dj boeken hardstyle dj

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Technoboy

Cristiano Giusberti (Bologna, 19 december 1970) is een Italiaanse hardstyle dj bekend onder de naam Technoboy. Hij is medeverantwoordelijk voor de meeste van de uit Italië afkomstige hardstyle platen die uitgebracht worden via S.A.I.F.A.M. Publishing Group, een groot Italiaans label dat hij voor een groot deel managet.

De platen komen uit op labels als Dance Pollution, Red Alert, Titanic Records, Green Force, BLQ, Bonzai Records Italy, Bonzai Trance Progressive Italy en XTC Italy.

Technoboy brengt zijn platen uit onder verschillende aliassen, zoals: DJ Gius, Nitro, Klone, Pacific Link, The Hose, Spiritual Project, Giada, The KGB’s, K-Traxx, Citizen, TNT, Hardstyle Masterz, Hunter, The Raiders, DJ Stardust, Droid, Atlantic Wave, Vector Two, Q-Zar, Ruff, Speedwave, Builder, Psy Man, Antonio & Cristiano, Automatic DJz, Snartz, Elisir en Dark Oscillators.

 

Wilt u direct TechnoBoy of een andere dj boeken? Bel dan Buro Voor Muziek 088- 460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven