• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Do

Do zangeres boeken

Meer informatie over Do

Zangeres Do boeken? Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do breekt eerst internationaal door met haar eerste grote hit ‘Heaven’, voordat ze in eigen land bekend wordt. Een optreden van zangeres Do staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads. Do boeken doe je bij Buro Voor Muziek. Deze bekende zangeres kun je nu bij BVM – Buro Voor Muziek boeken voor op je feest of evenement.

In 2002 brak Do internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit Heaven. Een jaar later nam ze een unplugged versie van het nummer op, welke opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam.
In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet Voorbij op te nemen. Kort na de release werd Voorbij een nummer 1-hit en trad Do samen met Marco op tijdens zijn stadionconcerten in De Kuip te Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.

Do’s debuutalbum verscheen begin juni 2004 en wist één week na de release nieuw binnen te komen op de derde plaats van de Album Top 100. Van dit album verschenen de succesvolle singles Love Is Killing Me en Angel By My Side, tevens de titelsong van de Nederlandse speelfilm Ellis in Glamourland met Linda de Mol in de hoofdrol. In juni 2006 verscheen Do’s tweede album Follow Me met de zomerse single Beautiful Thing. In de zomer van 2011 was Do één van de deelnemers van het TROS-programma De Beste Zangers Van Nederland. Naar de positieve reacties op haar vertolking van André Hazes’ Zij Gelooft In Mij werd dit nummer op single uitgebracht. Het nummer wist op de dag van release positie 2 te bereiken in de Nederlandse iTunes lijst, en kwam die week vanuit het niets op 1 binnen in de single top 100.

In 2015 was Do opnieuw te zien in het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland. Ook bracht ze een nieuw Nederlandstalig album uit.

Zangeres Do boeken

De veelzijdigheid van Do zorgt ervoor dat zij ook op vele manieren inzetbaar is tijdens feestelijke- en/of zakelijke events, festivals etc. Zangeres Do is niet alleen als tape act te boeken, maar ook live met haar eigen band, als gastsoliste bij band of orkest én als presentatrice. Do boeken doe je bij BVM. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Do

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Easy Listening
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.