Do

Zangeres Do boeken? Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do breekt eerst internationaal door met haar eerste grote hit ‘Heaven’, voordat ze in eigen land bekend wordt. Een optreden van zangeres Do staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads. op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Do.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
do boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Do

De eerste single bracht Do uit op 15 jarige leeftijd. Do stond in het voorprogramma van de boyband ‘Five’ en van de zanger Montell Jordan, welke beiden optreden in een bomvol Ahoy’. Nadien verscheen Do in diverse Tv-shows.

Do`s grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single “Heaven”. Een dance versie van de 80’s hit van Bryan Adams. “DJ Sammy & Yanou feat. Do – Heaven” was een enorme grote hit in landen zoals Canada, Duitsland en de Benelux en de rest van de wereld volgde snel!
De dance versie van Heaven haalde zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt. Na de dance versie is er een ballad versie gereleased van Heaven deze plaat bereikte de top 3 in Nederland.

Do vergeet je nooit meer als je haar eenmaal hebt horen zingen. De combinatie van haar zangkunsten en de oogverblindende schoonheid van Do maken haar een echte ster!
Enkele jaren later neemt Do met Marco Borsato het duet “Voorbij” op, wat in de top van de hitlijsten belanden.

Boekingen zangeres Do

In 2008 tekende Do bij een bekende lingerieketen en was daarmee 2 jaar lang het boegbeeld en ambassadrice van Hunkemöller. In December ging Do nog een stapje verder en poseerde ze namelijk voor de decembereditie van Playboy.

Anno 2017 treed Do nog steeds veel op, ze is te boeken als tape-act maar ook met complete live-band.

Vanaf nu te boeken, de nieuwe Tapeshow PLUG & PLAY! De opzet van haar nieuwe show is een 30 minuten durende Plug-and-Play Tapeshow. Bij deze set ervaren opdrachtgevers het technische gemak van een tape-set, terwijl Do toch met 1 of 2 live muzikanten op het podium verschijnt.Deze tape-set staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads. Do is te boeken in de volgende boekingsvarianten:

  • Tape-set Plug & Play (1 x 30 min incl. gitarist en/of pianist)
  • Klein akoestisch Live met band (1 x 60 min)
  • Gastsoliste Do brengt ode aan Frank Sinatra. 

In december was het precies 100 jaar geleden dat Frank Sinatra werd geboren. Een mooie aanleiding voor Do om het oeuvre van deze muzieklegende te eren. Haar voorliefde voor Sinatra’s muziek ontstond ruim 10 jaar geleden toen ze haar grote liefde ontmoette en zij vervolgens op een van zijn liedjes met hem in het huwelijksbootje stapte. Het speciaal samengestelde en uitgeschreven repertoire doet de romantiek en nostalgie van de jaren 40 & 50 herleven!

Direct zangeres Do boeken? Bel dan 088-460 8000 of vul het contact formulier op deze pagina in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven