Leona Philippo

Leona Philippo winnares van The Voice of Holland! Leona Philippo boeken? Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u ook alle The Voice Of Holland artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leona Philippo

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Leona Philippo boeken winnaar van het programma The voice of Holland

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Leona Philippo

Leona is achtergrondzangeres geweest bij Kane, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Ze heeft zelfs opgetreden met Lionel Richie en was ze te bewonderen in verschillende musicals. Sinds het winnen van The voice of Holland 2012 kunnen we nog meer genieten van al haar talenten. Ze zingt, rapt, danst, presenteert, acteert en zingt.

Met haar versie van het nummer ‘Could You Be Loved’ wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Samen met Afrojack maakte ze het dance nummer ‘With a Word’. Ook was ze te gast in De Wereld Draait Door. Daarnaast betrad ze in 2013 het podium voor de populaire Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome én is ze een van de Ladies of Soul. Deze veelzijdige dame mag je niet missen!

Leona Philippo boeken

Leona Philippo is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten of in met live band 60 minuten.

Direct Leona Philippo inhuren voor je feest? Neem dan contact op met 088-460 8000

Photo credits by Dion de Jong

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven