Fotokado

 

Fotokado boeken! Een spontane, originele herinnering aan de gezellige avond!

Een foto apparaat zal klaargezet worden in de lounge zaal,  de gasten gaan alleen, met partner of zelfs mogelijk in een groepje op de foto. Voordat de foto gemaakt wordt  telt ie af. Tijdens de countdown ziet men zichzelf op de video preview 3-2-1 klik!

Een paar seconden later liggen er twee foto strips klaar. Een leuke slogan met << NAAM BEDRIJF >> met datum erop behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staat naast het apparaat een feestartikelen kist met nepsnorren, hoedjes en grappige mondjes op stok. Met deze attributen worden de foto’s nog leuker, en zal er nog meer hilariteit onder uw gasten zijn.

Na afloop ontvangt u een USB stick met alle gemaakte foto’s. Uw gasten ontvangen direct de foto’s maar kunnen tevens een mailadres achterlaten en de foto zal ook nog eens gemaild worden.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Fotokado boeken entertainment
Fotokado boeken, Fotohokje-Fotobooth

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven