• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

George Baker

George Baker Boeken?

Meer informatie over George Baker

George Baker boeken? De muziek van George Baker spreekt ruim 30 jaar na de legendarische wereldhit Úna Paloma Blanca’, onverminderd tot de verbeelding. Maar ook wereldberoemd zijn andere nummers van George Baker zoals Little Green Bag, Wild Bird en Morning Sky. George Baker boeken of inhuren? Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van George Baker.

De muziek van George Baker spreekt 25 jaar na de legendarische wereldhit ‘Una Paloma Blanca’ onverminderd tot de verbeelding. ‘Little Green Bag’ scoorde in 1999 hoog in de hitlijsten nadat het was gebruikt als titelsong voor Quentin Tarantino’s film Reservoir Dogs. Naar aanleiding van dit succes werd ‘Little Green Bag’ voor een Japanse reclamespot van een bekend whiskey merk, en de overweldigende reacties op deze commercial deden de platenmaatschappij besluiten de single en het album in zijn geheel opnieuw uit te brengen. Als klap op de vuurpijl scoorde de Duitse megaster Stefan Raab met zijn Una Paloma Blanca Boys in 1999 een nr.1 hit in alle Duitstalige landen met ‘Una Paloma Blanca’.

‘Una Paloma Blanca’ werd een wereldhit met in bijna ieder land een nummer één notering en een totale verkoop van ± 9 miljoen exemplaren. Daarmee waren de naam van de band en haar zanger/componist/producer voorgoed gevestigd. Zowel ‘Una Paloma Blanca’ als ‘Little Green Bag’ zijn tot op de dag van vandaag wereldwijde evergreens. Grote hits als ‘Morning Sky’, ‘Wild Bird’ en ‘Manana’ volgden. Nog steeds worden er ieder jaar nog miljoenen geluidsdragers all over the world verkocht. En vrijwel altijd tekst en muziek door Hans Bouwens(George Baker) zelf.

George Baker boekingen

Na beluistering van het album wordt duidelijk waarom Baker Nederland’s meest succesvolle zanger en componist allertijden is. Zo’n groot talent voor het schrijven van instant klassiekers is maar weinigen gegund.

George Baker boeken voor je  bedrijfsfeest, bruiloft, kermis, personeelsfeest of jubileum feest? George verzorgt een 30 minuten durende show vol met de allergrootste hits. George Baker is ook  te boeken met de Band Tilt voor een optreden van 1 x 60 minuten.

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie George Baker

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.