• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn boeken

Meer informatie over Peter Koelewijn

Peter Koelewijn boeken en de grootste hits zoals Kom van het dak af, Who the fuck is Alice zullen door jong en oud meegebruld worden! Buro voor Muziek is het boekingskantoor waar je Nederlandse artiesten zoals Peter Koelewijn, Jeroen van der Boom en Glennis Grace kunt inhuren. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Peter Koelewijn.

Hit Kom van dat dak af

Peter Koelewijn neemt een aantal nummers op in de GTB studio in Den Haag. De remake van “Kom van dat dak af” wordt een top tien hit. De zanger gaat weer toeren met nieuwe Rockets. In de vier jaren die volgen komen o.a. de succesvolle singles “Mij oh mij”, “Robbie”, “Veronica Sorry” “Angeline, mijn blonde sex machine”. In 1981 nodigt Lex Harding van Radio Veronica Peter Koelewijn uit om met zijn nieuwe band live te komen spelen op één van de countdown TV concerten. Anno 1983 gaat Koelewijn weer solo. Dit levert het album “Diep water” af. De hit single heet  “De sprong in het duister”. In 1989 wordt “Kom van dat dak af” voor de vierde keer een hit. Peter heeft de hulp van de rappers DJ Sven en Miker G ingeroepen.

Peter Koelewijn boeken

In het begin van de jaren negentig begint Peter Koelewijn als producer aan een hele reeks zeer succesvolle country LP´s/CD´s met Grant & Forsyth. De band Pater Moeskroen scoort twee top tien hits, “Roodkapje” en “Hela Hola” onder leiding van Peter Koelewijn.Halverwege de jaren negentig neemt hij zelf voor de grap “Alice, who the X is Alice” op onder de naam Gompie en scoort er in heel Europa en in Canada mee. Al die jaren trad en treedt Peter Koelewijn ná de Rockets perioden als solo artiest op. In 2002 wordt met veel succes begonnen met een serie reünie-concerten met de Rockets uit de jaren zeventig. In 2005 brengt Peter een DVD uit met daarop diverse live optredens met de Rockets. In 2007 krijgt hij de zeer prestigieuze Radio 2 Zendtijd Prijs uitgereikt tijdens een gala in Carré.

Peter Koelewijn inhuren

In 2011 deed hij mee aan acht afleveringen van het populaire TV programma “De beste zangers van Nederland”.
In dat jaar ontving hij ook nog een award van de TROS zender Sterren.nl. Dit hit Kom van dat dak af werd verkozen tot het meest aansprekende liedje in de Nationale Top 100. Peter Koelewijn is nog steeds een veel gevraagde artiest. Peter verzorgt een tape act van 1 x 3o minuten.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Peter Koelewijn

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Café / Kroeg
  • Feesttent
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.