Hans Freie

Hans Freie boeken voor uw feest doet u als u een piano act nodig heeft.Hans treedt op met zijn prachtige piano. Hans is bijna overal inzetbaar en met zijn mooie pianospel biedt hij een uiterst interactieve show. Op deze pagina vindt u de informatie met betrekking tot het boeken van one man band Hans Freie.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Hans freie boeken pianist inhuren

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Hans Freie boeken pianoshow

Hans Freie is inzetbaar op vrijwel elk evenement als toetsenist-zanger. Hans komt met zijn smetteloze prachtige witte baby vleugel en is  vanzelfsprekend altijd smaakvol gekleed. De gasten mogen meezingen of meespelen, niets is te gek. Met het enthousiasme dat Hans bij elk optreden brengt, wint hij het publiek voor zich. Overal waar Hans komt, is er meteen gezelligheid en veel plezier. Exclusief Hans Freie boeken doet u bij Buro voor Muziek.

Hans Freie, bekend van het fameuze duo Penotti en duo FRAPPANT, kent als geen ander het wensenpatroon van de opdrachtgever. Van heerlijk easy listening repertoire op de achtergrond tot feestmuziek Hans is super allround.

Hans Freie boeken

Hij heeft voor ieder wat wils of het nu gaat om easy listening, gezellige meezingers, hits uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 of hits van nu. Hans heeft muziek voor alle leeftijden.U vraagt Hans speelt!

Hans is indien gewenst ook als duo met zangeres in te huren. Informeer naar de mogelijkheden. Boek nu one man band Hans Freie. Neem contact op met  Buro Voor Muziek voor aanvullende informatie en beschikbaarheid >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven