Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam boeken? Kris Kross Amsterdam is een dj-trio uit Amsterdam, bestaand uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. De muziek van de groep is een mix van moderne r&b, hiphop, funk, soul, pop en house. De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Kris Kross Amsterdam boeken. DJ team boeken.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Kris Kross Amsterdam?

Kris Kross Amsterdam is in 2011 in Amsterdam opgericht door de twee broers, Jordy en Sander. Met de naam Kris Kross Amsterdam, een eerbetoon aan het Amerikaanse rapduo, begonnen ze muziek te produceren die hun invloeden samenvoegde. Ze begonnen met house-parties in hun thuisstad en begonnen later ook met andere muziekstijlen zoals moderne r&b en hiphop. In 2014 sloot Yuki Kempees zich aan bij het duo. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij het platenlabel Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit met MC CHOCO.

In februari 2016, bracht Kris Kross Amsterdam verschillende nummers uit op het platenlabel, waarbij zij wereldwijd de aandacht trokken. Ook werden de internationale hit singles “Sex” met het Amerikaanse muziektrio Cheat Codes, “Are you Sure?” met Conor Maynard en Ty Dolla Sign en “Whenever” met Conor Maynard en The Boy Next Door uitgebracht. Het nummer “Whenever” is oorspronkelijk van Shakira met de naam Whenever, Wherever maar is in een andere stijl uitgebracht door Kris Kross Amsterdam. Het nummer werd elke dag meer dan een miljoen keer beluisterd en trok de aandacht van de Billboard Hot 100, de Top 50 Chart en de 29 Viral Charts op Spotify. Met Hij is van mij scoorden ze een nummer 1-hit in de Single top 100. Het is de bestverkochte en gestreamde single van 2019.

Internationale act

Naast het maken van singles, geeft Kris Kross Amsterdam wereldwijd optredens. Zo stonden ze op verschillende podia, waaronder Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België, Parookaville in Duitsland en het Ultra Music Festival in de Verenigde Staten.

Kris Kross Amsterdam boeken

Kris Kross Amsterdam boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Kris Kross Amsterdam neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Kris Kross Amsterdam of als je meer informatie wilt over Kris Kross Amsterdam en toffe dj acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven