• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

La Fuente

Dj-La-Fuente-Boeken?

Meer informatie over La Fuente

De goede vibes delen!

Welkom in de non-stop stroom van de dynamische legende met het kleurrijke geluid en een eindeloze energie!

La Fuente heeft ’the feel good factor’ over zich heen geschreven. Uniek in stijl en origineel in geluid. Housemuziek op zijn best – Opbeurend, energiek en glimlachend. Een grote non-stop hype met een vrijwel ongeëvenaard energiek podiumoptreden. Altijd die goede vibe brengen en ‘het dak eraf scheuren’!

De missie: Breng de menigte in beweging en creëer onvergetelijke momenten door onuitputtelijke energie te delen en verwachtingen te overtreffen. Aan het einde eindigen de dingen, maar herinneringen duren voor altijd.

La Fuente, geboren en getogen in Nederland, leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens ging hij ook in andere landen toeren. Nu, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, kweekt La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn gig-lijst strekt zich uit over bijna de hele planeet.

In 2022 verlegde La Fuente zijn grenzen. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet een groot spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en nam hij 60 vluchten in 65 dagen.

Muziek is niet om te horen, het is om te voelen

La Fuente heeft een zeer uniek geluid: Housemuziek op zijn best – opbeurend, energiek en glimlachend. Zijn uitstekende kennis over de huidige golf van dancemuziek, zijn onverschrokken houding als het gaat om het experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, die altijd een geweldige sfeer op het podium brengt en elke keer het dak uit elkaar scheurt – dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zoveel van hem houden en fans hem de feel good-factor noemen.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie La Fuente

  Gelegenheden
  • Discotheek
  • Feesttent
  • Festival
  • Studentenfeest
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.