Sharon Doorson

Boek Sharon Doorson voor een spetterend optreden vol krachtige R& B vocalen en moderne popmuziek.  Met zangeres Sharon Doorson is uw evenement gegarandeerd geslaagd. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sharon Doorson.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Sharon Doorson zangeres boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Sharon Doorson

Al op jonge leeftijd ontdekte Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Als kleine spruit van 6 wint zij de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat is niet de eerste talentenshow waaraan Sharon meedoet.

Op haar zeventiende besluit Sharon Doorson mee te doen aan het SBS 6-programma Popstars the Rivals. De show brengt haar de meidengroep Raffish. Hiermee scoort ze direct haar eerste nummer 1-hit  met de single ‘Plaything’.

Verschillende grote projecten in binnen- en buitenland volgen. Als MC Sharon D treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ’s onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid. Voor deze laatste zingt Sharon ook een track in en brengt deze samen met hem ten gehore tijdens Latin Village 2010.

Vervolgens besloot Sharon mee te doen aan het 2e seizoen van The Voice of Holland! Tijdens de blind auditions draaien alle coaches zich om en kiest Sharon voor Marco Borsato. Tijdens het programma zingt ze duetten met Ben Saunders en Alain Clark. Ook staat ze maar liefst 5 keer als gastartiest bij de concerten van Marco Borsato. Sharon’s avontuur van TVOH stopt vlak voor de finale.

Sharon stort zich volledig, net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé, op haar solocarrière! Ze tekende een contract bij muzieklabel Cloud 9 Music.

Eind 2012 lanceerde Doorson haar eerste single ‘Fail In Love’, welke direct door alle grote landelijke radiostations werd gedraaid. Het nummer bereikte een 14e positie in de Nederlandse Top 40 en stond maar liefst 15 weken genoteerd. Ook haar tweede single is direct een hit: ‘High On Your Love’ werd net als haar voorganger gebombardeerd tot 538 Dance Smash. Ze bereikte meteen de top 10 in de iTunes Top 100. In mei 2013 verscheen Sharon’s debuutalbum.

Boekingen Sharon Doorson

In 2015 deed Sharon mee aan Expeditie Robinson. In 2016 aan De Beste zangers van Nederland. Zij won de aflevering van De beste zangers met een door haarzelf geschreven Engelse versie van het lied Samen zijn van Willeke Alberti: Hold me now.

Sharon Doorson boeken voor je feest? Sharon Doorson is in te huren als tape act van 1 x 30 minuten of live met haar band voor 1 x 60 minuten.

Direct zangeres Sharon Doorson boeken? Neem dan contact op met >>088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven