Melrose

Bekend van de mega feesthit "Oh!"

Melrose boeken

De band Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban. Met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel met slapstick, Special effects, laser-en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over de band Melrose.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Melrose boeken, Coverband Melrose boeken bij Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Melrose?

Energiek, super muzikaal en spraakmakend! Melrose is daarmee al jaren een topformatie in Nederland en omstreken!

Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met hun muziekshows. Zij zijn daarmee een muziekspektakel! Een show vol met theater, rook, confetti en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!

Show

Als een sensationele muzikale storm raast de band Melrose door Nederland. Met een gevarieerde show bommetje vol special effects, de meest fantastische meezing hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

Het repertoire van Melrose bevat de bekendste hits van de internationale popgeschiedenis.
Maak kennis met de show van de band Melrose. Een bijna 3 uur durende muzikale show waarin de ene na de andere superhit op het publiek losgelaten wordt. En dat betekent hossen, springen en meezingen! Een energiek spektakel met een ongekend aantal covers.

Melrose boeken

Melrose is met hun enthousiasme en ervaring overal inzetbaar zoals Feesttenten, discotheken, pleinfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen en bruiloften.

Speeltijd: 3 x 45 minuten optreden, is inclusief special effects.

De band Melrose is exclusief te boeken en tegen de allerlaagste kosten bij Buro Voor Muziek.

Wilt u direct de band Melrose of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

Foto: Set Vexy

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven