Q-music The Party

Q-Music The Party  boeken voor jouw evenement en je weet zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin de belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY? Q-Music The Party boeken?  Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Q-music the party!

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Q-Music The Party boeken. Boek nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Q-music The Party

Q-music The Party  boeken is een garantie voor een wervelend feest. The party’s zijn de meest innovatieve shows van Nederland. Q-music heeft een indrukwekkende DJ Booth met grote schermen voor video en visuals en een opvallende led decor met bigscreens. Tijdens de show zal de DJ gave gadgets uitdelen. Voor de promotie van je evenement krijg je een week gratis radio reclame op Q-Music!

Een knalfeest wordt namelijk nog vetter met de Q-dj’s. Enne…. ben je fan van het Foute uur? Goed nieuws, want het Foute uur is een standaard onderdeel van The Party en is nu eventueel ook los te boeken. Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ.

Qmusic The Party boeken

Elke dag 365 dagen per jaar zet radiozender Q Music  de luisteraar centraal. Q wil elke dage plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. You make us Q! Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Datzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?

Direct QMusic The Party boeken? Bel 088-4608000

Terug naar boven