Q5

De ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ!

Q5 boeken voor een optreden? De formatie Q5 is een unieke combinatie van live band versterkt door de beats van een dj! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over de band Q5 New Style. Direct Q5 of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Q5 coverband boeken energieke band

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Q5?

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups. Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance. Live will never be the same!

Confetti plakt in je haar en met je laatste beetje stem schreeuw je “We want more”. Je zou het nog wel rustig aan doen, en je vraagt je af “Waar ging het mis?”  Q 5 creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Q5 kan entertainen als een band en beuken als een dj, maar altijd wel in het speciale Q5 sausje.

Waar elke band stopt, gaat Q5 een stapje verder.Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, gaat Q5 nog een stapje verder. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en special effects! Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat!

Speeltijden: 3 x 45 minuten inclusief ledwall en special effects

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven