• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Slagerij van Kampen

Slagerij-Van-Kampen boeken
Foto credit: Guido Vaals

Meer informatie over Slagerij van Kampen

Waarom zouden de drums niet de hoofdrol kunnen spelen in een band? Met die vraag startten  in 1982 “Slagerij van Kampen”. Een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Inmiddels wordt Slagerij van Kampen beschouwd als de “godfather“ onder de slagwerkgroepen. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Slagerij van Kampen.

Akoestische power met harmonieuze arrangementen. Eigenzinnig en swingend, overdonderend en spectaculair. Een paar hoogtepunten uit de lange rij wapenfeiten. Vele uitverkochte tournees, een Edison en een gouden plaat. De band heeft zelfs voor Nelson Mandela mogen optreden. De band bestaat tegenwoordig uit vier slagwerkers en een multi-instrumentalist. Olaf Fase, Clara de Mik, Boudine van Slobbe, Johan Boere en Robin van Vliet.

Slagerij van Kampen boeken

Laat je live overdonderen door het energieke ensemblespel, de fantastische lichtshow, de futuristische benadering van het instrumentarium. Maar geniet zeker ook van de verstilde momenten. Slagerij van Kampen: De meest originele band van Nederland!

Spectaculaire openingsact boeken

Slagerij van Kampen moet je ‘live’ hebben meegemaakt. Horen, zien en vooral ook voelen. De live-albums zijn een getrouwe weergave van wat er tijdens een show over je heen komt. Vette muziek met een enorme eigentijdse zeggingskracht, drum power waar je U tegen zegt. Het enige wat je op de plaat zou kunnen missen zijn de geweldige lichtshow en de visuele aanwezigheid van de spelers. Voor iedereen die echt iets origineels in huis wil hebben! Direct deze energieke openingsact boeken, neem dan vrijblijvend contact op.

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Slagerij van Kampen

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.