Suit Up

Suit Up Coverband boeken voor je feest of evenement? Op deze pagina vind je de meest belangrijke informatie die je moet weten over coverband Suit Up. Vraag meer informatie aan of boek nu!

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Suit Up?

Met passie en overgave spelen de enthousiaste heren van Suit Up! talloze schuurfeesten feesttenten en poppodia plat! Suit Up! speelt rockclassics, hollandse meezingers en alles wat daar tussen zit, als het maar aanzet tot één ding: GEKKIGHEID!

De mannen van Suit Up! zijn echte feestbeesten en de band is dan ook een feestband pur sang die overal inzetbaar is. Keiharde rockclassics, Hollandse meezingers en alles wat daar tussen zit. Als het maar Gekkigheid brengt! Een betrekkelijk nieuwe band (2018) maar met al zeer ervaren muzikanten zorgen voor een volle dansvloer. Meezingen met Robbie Williams en schreeuw je keel schraal op Radar Love.

Deze 6 mannen in hun kleurrijke pakken zijn klaar om schuurfeesten, feesttenten en al die andere feesten waar een goede cover- en feestband nodig is, te rocken. Suit Up! gaat door tot dat je geen stem meer over hebt en je zolen versleten zijn.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven