• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Bedrijfsevenement Henk van Tongeren B.V.

Bedrijfsevenement Henk van Tongeren B.V.

Ons team verzorgde de complete productie voor Henk van Tongeren B.V. Water & Techniek. Tijdens dit bedrijfsevenement werden er een aantal jubilarissen in de spotlight gezet. Daarnaast bestond de personeelsvereniging 50 jaar en ook dit mocht gevierd worden. Wij kregen de opdracht, om een feest op eigen locatie te organiseren waarbij iedereen zich gewaardeerd voelde, er voldoende eten, drinken en entertainment zou zijn en waarover nog lang zou worden nagepraat.

Bij aankomst speelde op het terrein van het bedrijf direct al een gezellig akoestisch trio herkenbaar repertoire wat veel beloofde voor een leuke feestavond. De medewerkers werden ontvangen op een wel heel bijzondere Rode Loper die de gasten op unieke wijze door de ontvangsthal van het bedrijf, langs het beeld van de oprichter leidde, naar de entree van een sfeervol aangeklede Alu-hal-Feesttent. Aan het eind van de Rode Loper en na een hilarisch maar stijlvol welkomstwoord door een theatrale Grande Dame,  werden de bezoekers vriendelijk verzocht om onder haar jurk door te lopen, om uiteindelijk in de tent uit te komen. Een ontvangst act die meteen zorgde voor een fantastisch welkom en een ongedwongen sfeer.

Eenmaal binnen, waande iedereen zich in een prachtige feestlocatie met een sfeervolle aankleding , een podium, een echte dansvloer en mooie verlichting. De medewerkers konden bij binnenkomst gebruik maken van de koffiehoek of een welkomstdrankje. Voorafgaande het koud en warm buffet, was er gelegenheid om te borrelen en werden de jubilarissen door de directie toegesproken en in het zonnetje gezet.

Aansluitend stond er een heerlijk uitgebreid koud & warmbuffet opgesteld wat werd afgesloten met een fantastisch dessertbuffet. Ergens tussen al het vriendelijke bar-personeel liep een wel heel opvallende ober rond, welke zo bleek later, toch niet echt bij de bediening hoorde, maar wel voor vrolijk entertainment zorgde tijdens het buffet.

Om 21:00 werd de feestavond officieel geopend door een energieke liveband die al bij het eerste nummer de dansvloer vol speelde en de medewerkers de rest van de avond op enthousiaste manier wist te vermaken. Als extra verassing voor het personeel, kwam de Hollandse zanger Frans Duijts een optreden verzorgen, iets wat zeer werd gewaardeerd en een hele mooie afsluiter was voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Het team van Buro Voor Muziek bedankt Henk van Tongeren B.V. Water & Techniek voor de opdracht, waarbij ons team de verantwoordelijkheid had voor de locatie, inrichting, eten, drinken en entertainment.

Evenement titel: Bedrijfsevenement Henk van Tongeren B.V.
Soort evenement: Personeelsfeest
Aantal ruimten Tent
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Persoonlijke afspraak maken?

    * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.